Post by raiskoroodthiede on Feb 11, 2022 8:29:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више токена ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
Oprez - ovim mobilnim aplikacijama moguće je špijunirati bilo ...
Веома је забавно по мом мишљењу. Није гладан новца. једва да има додатака! Сматрам да је ово веома добра игра! Чак и без пуне верзије и даље је добро! Што је више нивоа, то је теже! То је забаван изазов. Али можеш да побеснеш. Али то није њихова кривица. Топло препоручујем да испробате ову кул игрицу!!! Заправо је добро! Ако вам се свиђа или не, можете поделити своје мишљење тако што ћете га оценити! У реду је ако вам се не свиђа, сви имамо различита мишљења.
Волим музику и забавне нивое! Такође ми се свиђа како можете да откључате скинове за свој лик тако што ћете победити нивое! Али један ГЛАВНИ проблем ове игре је тај што губим сав свој напредак сваки пут када отворим игру. Мрзим да победим тежак ниво и да видим како мој напредак једноставно одлази у воду. (Играм ово на андроиду ако се питате)
Добар је, али сваки пут када покушам да га деинсталирам не задржава све моје резултате и то је СУПЕР досадно. Молимо вас да учините да када га избришете МОРА да се поново покрене
Ова игра је у реду, али свуда има заостајања, као кад сам хтео да скочим, није скочио, онда сам умро. Мрзим када се ово деси јер понекад брзо трчим ову игру и умрем јер ми не дозвољава да скочим.
Игрица је супер само додајте неки ниво и бице супер
Geometry Dash Lite Arkadne igre uadu
У почетку је кул а после смор
Ова игра је заиста одлична, али је ван мреже и нема свих 20 нивоа, али је сјајна.
Игра је ок, али музика је некако срање. Када играм ово, буквално морам да утишам звук и онда је игра ЈОШ гора. Такође бих више волео рок музику јер мислим да је у категорији игрица која је више љута. Ова музика је неприкладна.
Има много садржаја с обзиром на то да је бесплатна верзија игре. Музика је одлична и нивои су тешки, али забавни. Огласи ме понекад јако нервирају, посебно у режиму вежбања када умрем изнова и изнова и онда добијем оглас, све у року од неколико секунди. али генерално гледано, огласи су довољно подношљиви. Вреди преузимања.
много је лоса игрива
ајбољааа игрица коју сам икада видела
지오메트리 대시 라이트 (Geometry Dash L) 아케이드 qjq
Мозете да додате још неколико нивоа. Можете да додате још неколико нивоа
Игрица није вредна курца
Ова игра је веома забавна! Потпуно га препоручујем. Има овај лик који се креће и морате прескочити, испод или летети кроз препреку!
забавно је, али је у ствари срање. Можете скочити даље него што намеравате. Такође тапкање НЕЋЕ функционисати у неким одређеним ситуацијама.
P.S.Instalirao sam Pou,Subway Surfers,Jelly jump,Geometry dash lite,Temple run 2,My Talking Tom,Viber,Whatsapp,Messenger,Youtube,Instagram i Facebook i
Играо сам и искусио сам много кварова понекад се сам заустави, понекад се замрзне и на крају умрем, а понекад се успори (П.С. поправља грешке
Теска бре ! Одма цркнем на бези бре
Игрица је цоол И амазинг.Као И ваша кева.РРРРЕШИ
Нивои су претешки ако би креатори могли да то мало олакшају=забавније, била би одлична игра. Први ниво до 5. су једини забавни
Ова игра је прилично добра, али проблем је што вам неће дозволити да направите налог иако постоји опција налога која не шаље е-поруке да их верификује, ово је потребно сортирање
Најбоља игра на целом свету. Преузмите га одмах! Можете да урадите 13 нивоа рупа и сви су савршени! Мислим да ћу добити целу утакмицу. У тој игри, можете да креирате сопствене нивое, и можете да радите нивое демона! И то је више од 1000+ нивоа из заједнице! Волим. Ово. Игра!
Игра је добра али Елецтродинамик није овде, она је била у пуној верзији, пуна верзија ће се купити 🤑😪👍
Није лосе само јако нервира
ова игра изазива зависност, али није добра игра и ево зашто, када је играте, желите да наставите да играте док не победите.Па то је у реду, али толико заостаје до тачке где ће се успорити, а затим убрзати, и поновити и то може веома наљутити људе.
Супер игрица. Стета па нема све нивое као у оригиналу је остало супер
Геометри Дасх је некада била моја омиљена игра па сам одлучио да је поново преузмем. Било је ТАКО ЛАГАНО, а реклама се појављивала сваких 15 секунди, ЧАК И ТОКОМ ИГРЕ. Хтео сам да му дам две звездице са кашњењима, али огласи током играња су неприхватљиви. Могу да избришем ову "игру" ако се све заостајање и остало настави.
Није лоша занимљива је
До сада сам на Поларгиест-у, а ово сам већ играо. Да сте ми поставили ово питање пре годину дана, не би ми се свидело. Али то је само зато што сам се заувек заглавио на првом нивоу. Али сада мислим да је то добра игра. ☺
Супер игрица
То је заиста забавна игра, једна од најбољих, дефинитивно вреди да је преузмете, с времена на време мало касни, али генерално одлична игра!
ВОВ ОВА ИГРА ЈЕ НЕВЕРОВАТНА ХВАЛА ТИ РОБТОПЕ ШТО СИ МИ ПРОМЕНИО ЖИВОТ ЗАУВИЈЕК, ТОПЛО ПРЕПОРУЧУЈЕМ ОВУ ИГРЦУ такође постоји грешка где је скок мало одложен и збунио ме је 100 или више пута
Глупа И досаднааа сморрр одвратна
Наставља да скаче иако нисам тапкао и када тапнем не скаче. Кад умрем, искочи један од оних досадних огласа и онда је тако фрустрирајуће.
Супер за почетнике који не могу да се увежбају за теже
Modern Rickshaw Driving Games உத்தி eipm
Geometry Dash Lite Arkada hbz
Gdje preuzeti Geometry Dash? ... Preuzmite Geometry Dash Lite Ovdje: ... Ako a preuzmite Geometry Dash za Android Ne morate intenzivno pritisnuti tipke.
Много кулл игра али не препоруцујем онима који немају зивца
ОЦУ ФУЛЛ ВЕРЗИУ