Post by raiskoroodthiede on Feb 11, 2022 8:32:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ točke generatora kodova ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
Jedna stvar koju mrzim ova igra je zaostajala. Je li takooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dobro і і moja veza je veza s internetom tako dobra i svaki put kad počnem igrati tu je glavni ekran, a čak je i moja veza super takooooo dobra zbog toga mi je internetska veza nestabilna!!!! Kakva je ovo igra?!?!??!!!!?!!! Bolje je od pk xd. Pk xd učitavanje je brže i ova igra se učitava tako sporo.!!!! Popravite ovo brzo!!! A stvari su jako skupe!!! Pk xd je jeftiniji. Odjeća za ovu igru košta oko 560!!!!!!
stvarno loše jer mi neće dopustiti da skočim u stakleni most, a crveno svjetlo zeleno svjetlo lutke me je ubilo kad je bilo zeleno svjetlo, ne preporučujem ovu aplikaciju ako imate uređaj koji kasni, popravite ovu grešku
Sviđa mi se ova igra, ali postoji greška koja kada želim ići svojoj kući pokazuje da su ulice pune i da ne možete pronaći kuću, učinite nešto
Ova igra je vrlo zabavna za igranje i postoji mnogo prilagodbi koje možete napraviti. Dao bih mu 5 zvjezdica, ali morao sam dati 4 jer sam bio zabranjen 24 sata bez razloga. Plz riješite ove probleme.
Bila je to lijepa igra, ali razlog zašto sam je preuzeo jer želim igrati sa svojim prijateljem, ali kada smo preuzeli igru stavio nas je na različite servere. Ja sam u Europi, a on u Aziji. Volio bih da igra to može popraviti kako bih mogao više doživjeti igru sa svojim prijateljem. 😢😔😭
Ova igra je lijepa, ali dodajte malo vozila, haljinu, hranu, trgovine i neke kuće općenito ova igra je hit
Play Together Ajanviete heh
Igra je super bez primjedbi, ali meni je problem samo mislim. danas ne mogu dobiti resurse, mislim buks i dragulje u inboxu. obično dobijem 1000 buksa i 20 dragulja po danu kao nagradu za prijavu u inbox, ali sada to ne rezerviram pa ne mogu kupiti stvari prokleto je teško kupiti stvari pregledao sam svoje prijatelje u igrici rekli su da oni su to spašavali .ali ne ja, molim te osiguraj. Tvoja igra je super 10/10.
Smece
To je vrlo briljantna igra. To je stvarno cool. Možemo razgovarati i razgovarati i skupljati nagrade. briljantno
ova igra je zapravo zabavna, ali ima puno bugova i ponekad se moja zvijezda smanjuje bez razloga, a stvari poput namještaja su tako skupe. 3k zvijezda za prokletu stolicu??? također su šanse za štapove za pecanje beskorisne. i dalje je ista funkcija i nema razlike.
Previše mi se sviđa ova igra, tako je sjajna, ali namještaj je preskup, a kuće također, pa molim da kuće budu jeftine kako bismo ih mogli kupiti i ako dođe gumb za izradu haljina, kuća, namještaja, dodataka itd. I možemo učiniti besplatnim za nekoga poput naših prijatelja, obitelj počinje u igri. i držimo cijenu kako želimo. :DHVALA VAM PUNO:D
Obožavam ovu igru 1.. ali sada nakon ažuriranja božićnog događaja ne mogu igrati igru obby race da prikupim svoju krunu i jedna stvar će se zaglaviti kada radim zadatak..popravite to za...
Tako dobro
Puno održavanja.. Mrzim to..ali u isto vrijeme nam daju nagrade..moram čekati jer je pisalo da puno igrača igra igru..Smislite rješenje za poboljšanje vaših servera kako biste izbjegli nezadovoljne od igrača i zaostajanja..
Ne mogu se povezati s prijateljima niti doći do svoje kuće. Ovo se događa već neko vrijeme. Isto i sa mojim prijateljima.
Ova igra je tako lijepa, ali problem je što su stvari tako skupe i zaslon mi prikazuje ažuriranje iz igre zajedno ako pritisnem ažuriranje sada se vraćam na zaslon Google Playa i dajem joj 4 zvjezdice
Novo ažuriranje je nekako meh, čini se da će sve što radimo biti plaćeno upravo sada. Na mene ne utječu drugi igrači koji navode i komentiraju da su već deinstalirali igru. Jako volim Play Together, ali vi ste bolji od ovoga. Molimo uklonite odjeljak u kojem igrači moraju kupiti pretplatu samo za pecanje itd.
Oglasi NISU primjereni za djecu!!!!!
Ova igra ima potencijal biti sjajna. Ali održavanje koje traje satima gotovo svaki dan dovoljno je da čak i netko poput mene tko ga obožava na kraju deinstalira igru i nikad je više ne igra. Baš je neugodno.
Možete li skinuti taj glupi kviz o pecanju, ometa mi ribolov i glupo je jer ne možete dobiti ni pravi odgovor bez obzira na to što pritisnete, onda smo morali čekati 24 sata što je glupo, iskreno, popravite to prije nego što će mnogi drugi odlazi jer se bave istim problemom ne bi se trebao pojaviti kviz tijekom ribolova to je neugodno uništava sve o ribolovu za sve Ne volim vidjeti da se stvari pojavljuju tijekom bilo koje aktivnosti koju radim u igri
Pa, volim ovu igru, ali nakon ažuriranja više ne mogu igrati reklame koje su potrebne za dobivanje svih besplatnih nagrada, popravite ovo. Ne mogu dobiti ni 3x poslova sa skraćenim radnim vremenom zbog čega teško dolazim do novca.
Superconfronto de Tanques Casual xag
Ova igra je stvarno zabavna! Možete se sastati sa svojim prijateljima imati kućnog ljubimca sve je zabavno u ovoj igri preuzmite sada!
Ova igra je jednostavno zapanjujuća!! Budući da sam vojska, posjet BT21 trgovini bio je jednostavno nevjerojatan..👏 I pronašao sam mnogo Army i Blinks. Tako da sam jako impresioniran ovom igrom.....😊😊
Ova igra je stvarno zabavna!Svi alati i kućni ljubimci su također nekako cool.Sviđa mi se odjeća😁..Ali, jednostavno je tako skupo kupiti stvari koje želimo, ali je tako teško zaraditi novčiće i dijamante😭..Ja imam stvar koju želim kupiti, ali je moram kupiti zlatom.. Ja sam samo dijete pa nemam zlata..A možete li pokušati sniziti cijenu svakog alata i odjeće? Ali, ako nemate. Ne želim, možete li jednostavno učiniti igru jednostavnom za zarađivanje novčića..Samo vam dajem 3 zvjezdice🙃..
Igra mi je omiljena, dajem joj 5 zvjezdica, ali nova igra crveno svjetlo zeleno svjetlo je tako loša i ima mnogo grešaka
Bilo je prilično zaostajalo kada je gužva ili previše ljudi sviralo. Također, kada igramo mini igrice Crveno svjetlo, zeleno svjetlo, lutka me mnogo puta ubijala čak i zeleno svjetlo. Iako je ova igra bila prilično slatka.
Nakon što sam ažurirao igru, primijetio sam da riječi u igri nestaju. Gotovo sve riječi nestaju. Također sam primijetio nakon što sam ažurirao aplikaciju da igra ima toliko bugova. Molim te, popravi ovo. Čak sam više puta ponovno pokrenuo telefon, ali još uvijek ne vidim riječi. Nadam se da ste primijetili ovu recenziju.
Super, ali ovo će učiniti da igra bude bolja🙄👹💕👨🦲💅👨🦯🤩😱🤪💖 -Jeftinija odjeća -Više poslova -Pojeftinite neka mjesta za namještaj -Besplatne poruke -Može se zaraditi -More lakih poluga -More lake kuće -Više zabavne mini igrice
Play Together Santai wdfu
Ovo je apsolutno briljantna igra i preporučujem je za sve uzraste. Moja kći ima samo deset godina i volimo je igrati zajedno, a ponekad je igra i druga kći s nama. Fantastično je i nikad nisam vidio svoje kćeri sretnije!!! Pa hvala puno super je!!!
Jako mi se sviđa ali od ljubimca kad uđem ne mogu pobjeći niti preći na sljedeći red.
🇭🇷 Hrvatska 2022?