Post by raiskoroodthiede on Feb 11, 2022 8:54:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки злому ▞▞▞
▞▞▞ Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon 2022 version ▞▞▞
Це нормально, але, оскільки я не запізнююся, я не маю думки
Супер гра
Найкраща гра про магната.
Весело грати
Рескін простоючого майнера, але з меншою кількістю функцій.
Це єдина гра, до якої я маю подзвонити вам завтра вранці після того, як гру було скасовано, але це було чудово за фотографії цих хлопців, здоров'я сім'ї та багато інших речей, які ми заплатили мені перед тим, як ми почали розмовляти до них мій друг, і ми повинні були вивести їх, і ми трохи повеселилися з дітьми до школи за пару днів до 66-го, але його не було, але сьогодні ввечері я отримаю новий, але у нас немає його англійської чи інша бабуся на моїй кухні і
Оголошення не завантажуються, тому мій прогрес гальмується. Гра весела, але неможливість використовувати бонуси дратує, і я не хочу платити лише за можливість мати бонуси, коли гра дає збої.
Класна гра гарантую
MouseBot የእንቅስቃሴ hrvz
Весела гра, но не на довго
Весела гра 😂😂
Це дуже nc
Ця гра ІДЕНТИЧНА до Idle Miner Tycoon, за винятком того, що вони використовують собак замість людей.
Весела гра
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simulatsioonmängud wmq
Добре, що час від часу з’являється спливаюче вікно
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon સિમ્યુલેશન iegr
Супер супер
Дуже цікава гра
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simulatsioonmängud wmq
Гра дуже зацікавлена, ви завантажуєте гру, але золотий рудник працює дуже повільно, що повністю насолоджується новою версією 31 травня
Ця гра настільки хороша, що нею так легко керувати і в ній майже немає реклами
Непогано, але могло бути краще
Справді дуже гарна гра 👌👍. Я хочу поставити 10 зірок, але є лише 5 🌟 спробуйте покращити більше подібних ігор
Клас
Мені подобається ця гра, ігровий процес хороший і графіка, управління ідеальне. Він завантажується за кілька хвилин
Ця гра триває
Все добре, що їм потрібно виправити, так це те, що їм потрібно зробити його більш повним, срі, я пишу ронг, але все гаразд і
Це найкраща гра 👌👏👏👏👏👏
Жодного, якщо підсилення працюють так довго, щоб усе покращити
Будь ласка, внесіть нове оновлення в гру, шановний розробнику. Якщо ви принесете оновлення, буде приємно грати.
спасиба вам за гру
Годинник з рекламою не працює, подивіться на нього.
Ну Д'Суза це
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon સિમ્યુલેશન iegr
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Παιχνίδια προσομοίωσης kpds
Це нормально, але це як інша гра, в яку я грав
Кращі ігри для тих, у кого є терпіння і розуміння проблеми майнера. А робота в іграх подобається людській справі. Оп ігри
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simulation aqb
Я навіть не можу зробити перший в історії престиж, не граючи (здебільшого чекаючи) протягом цілого тижня, тому що ціль престижу БЕЗУМНІЙ у порівнянні з прибутком золота від працівників, це натякає, що ця гра P2W. інші ігри, які мають систему престижу, як-от "Idle Mall", мають щедру мету престижу, а "Almost a Hero" навіть не має престижу, тому ми можемо робити це, коли завгодно. І НЕ ВИДАЛЯЙТЕ ЦЕЙ ВІДГУК !!!
Я дуже розчарований подієвими шахтами, це перший раз, коли я бачу їх там, де ви повинні заплатити, щоб отримати корисні нагороди, набагато кращим варіантом для всіх гравців була б оплата дорогоцінними каменями, які є досить безкоштовними в грі
Це дійсно добре, я роками грав у idle miner tycon, мені подобається ця гра трохи більше, тож якщо вам подобаються такі ігри, вам сподобається ця
Це досить унікально і добре для розкрадання